© 2017 Kristove Sanchez Rueda

Grupper

Mindfulness - stresshantering 

Här riktar vi in oss främst till företag och större grupper.

 

Mindfulness betyder egentligen att vara närvarande i nuet.

Vad kan vi ha för nytta av det?

-  Vi blir mera medvetna om det som sker både i oss och runt omkring oss.

- Vi blir alltså mer närvarande och upplever livet på ett helt annat sätt. - Vi blir mera uppmärksammade på våra tankar som påverkar våra känslor som i sin tur kan påverka kroppen och även våra handlingar. 

Att vara medveten om ovan gör att stressen minskar 

För företag finns allt från kortare workshop till helhetslösningar.

 

Meditation

Meditation är ett väldigt bra sätt att varva ner med från vardagens inte alltid så önskade händelser. 

Det är alltid någon form av guidad meditation och temat är utveckling av oss själva. 

Det är varierande vilka grupper som erbjuds men det finns alltid en öppen grupp där vem som helst kan komma. I början av varje termin håller jag prova-på kvällar där du som tidigare inte mediterat kan komma och prova. 

 Jag håller meditation i Kisa och Linköping. I Kisa är det oftast ett tillfälle varannan vecka och i Linköping ungefär en gång i månaden. Se facebook under evenemang när nästa tillfälle är. 

Evenemang, föreläsningar, workshops eller en kväll för dig och dina vänner

Föreläsningar eller workshops erbjuds någon gång per månad och då i Kisa eller Linköping. De kommer upp som evenemang på facebook. 

Temat är olika men nästan alltid med grunden personlig utveckling.

Exempel är:

   - Känslornas påverkan på vår vardag och hur vi kan förändra tillstånd

   - Applicerbar kvantfysik och hur vi kan använda det för att må bättre

   - Hur vi kan använda olika verktyg för att skapa oss ett ännu bättre liv

   - Kost och då främst socker och introduktion till LCHF. 

Är du intresserad av att jag ska komma hem till dig för privat föreläsning eller vill du och dina vänner komma till min lokal och jag föreläser för er där? Varmt välkomna att ta kontakt med mig så gör vi något bra.

Kostnaden är 150 - 250 SEK/person beroende på hur många ni är. Föreläsningen är oftast 2 tim med totaltid 2 1/2 - 3 tim

Kurser och retreats

Kurser som hålls är framför allt i personlig utveckling. De riktar in sig på hur du själv kan skapa dig ett bättre liv. Upplägget är ofta att vi går igenom teori för att sedan lära sig använda verktyg som hjälper dig göra förändringen. 

Retreat har vi under en helg eller förlängd helg. Då är det ett lugnt tempo som gäller och det finns aktiviteter att vara med på - om du vill. Exempel är meditationer, föreläsningar och kortare utflykter.

Mat och logi ingår så det enda du behöver göra är att komma och vara dig själv. 

Om du tycker det låter intressant så skicka mer än gärna en intresseanmälan genom att klicka här (du förbinder dig naturligtvis inte till något). Du kommer till ett kontaktformulär där du fyller i namn och att du är intresserad av retreat.

Upplevelser utomlands

Upplevelser utomlands planeras till hösten 2018. Det kommer vara en kombinerad retreat och kurs. Vi kommer alltså ha en lugn vecka med likasinnade där det kommer att erbjudas föreläsningar, utflykter, dagliga meditationer mm. Det som också kommer erbjudas under veckan är olika behandlingar (klicka här för att se vad som kan erbjudas).

Om du tycker det låter intressant så skicka mer än gärna en intresseanmälan genom att klicka här (du förbinder dig naturligtvis inte till något). Du kommer till ett kontaktformulär där du fyller i namn och att du är intresserad av veckan utomlands. Priset kommer ligga någonstans 7 000 - 10 000 SEK beroende på helpension eller inte. Då ingår inte flyg utan det bokar du själv (Det kommer finnas rekomendationer vilket flyg och när). 

Vill du ha motivation?
Se gärna filmklippet nedan och känn in
Hör sedan av dig till mig så berättar jag mer (klicka här)