KID - Kristove Inside Development 

Personlig utveckling 

KID är företaget som assisterar dig med att komma vidare - som företag eller som privatperson. 

Vill du bli fri från tankar, känslor, beteenden eller vanor som inte gynnar dig? Vill du leva ditt liv utifrån den mest harmoniska person du kan vara? Då har du kommit rätt. Med personlig utveckling och beprövade verktyg hjälper KID dig uppnå det du vill åstadkomma. 

 

Grunderna i KID och verktygen som används kommer från områden såsom coaching, NLP, EFT, hypnos, kvantfysik, healing, mindfulness och meditation. 

För att gå direkt till bokningssystem klicka här

Personlig utveckling

Personlig utveckling är ett väldigt brett område som kan innebära väldigt olika saker för olika personer. Det beror helt på varje individ och dess situation, problem och önskan. Det handlar om att på något sätt utvecklas i sitt inre för att optimera sitt välmående. Med rätt verktyg och stöd inom området finns det inga gränser för hur mycket du kan åstadkomma i din personliga utveckling och i din resa mot att bli en friare människa.

Självutveckling hjälper bland annat när man vill:

 

- Hitta sig själv

- Stärka sin självkänsla och/eller självförtroende

- Hitta syftet med sitt liv

- Utvecklas som person

- Bli av med oönskade beteenden eller vanor

- Bli av med fysisk eller emotionell smärta (även den som funnits sedan barndomen)

- Skapa och forma det liv man vill leva

Oavsett vart du står i livet just nu, hur ditt liv ser ut och vem du är eller önskar vara - så finns KID här för dig. Läs mer om de behandlingar vi erbjuder under "kurser/utbud" och känn in vad som är rätt för Dig just nu.  

Tveka inte att höra av dig vid frågor eller funderingar, eller om du helt enkelt bara vill veta mer! Varmt välkommen.