Hypnos

DSC_0564_edited.jpg

"Det är svårt att beskriva med ord hur mycket hypnoserna har betytt för mig, då de förändrat mitt liv något enormt."

                                            Linn Sahlberg

Vad är hypnos

och hypnoterapi?

 

Hypnos är en väldigt kraftfull teknik för att förändra det som vi inte vill ha i våra liv. Det kan röra sig om t.e.x allt ifrån svartsjuka, ångest, låg självkänsla, depression, viktnedgång och beroenden till rädslor av olika slag, oönskade känslor och beteenden samt fysiska och emotionella smärtor.

 

Hypnos är kraftfullt när vi vill komma åt smärtlindring och olika fysiska åkommor. I hypnos jobbar vi med viktproblem, ångest, fobier, stress, beroenden, sömnbesvär och smärtor bland mycket annat.

Det är en fullständigt trygg och medveten process som handlar om att hitta den verkliga orsaken, möta den, acceptera den och förlösa den emotionella energi som varit just orsaken till att problemet funnits i ditt liv. Denna process gör dig fri från de symptom som problemet orsakat i ditt liv och du kan istället fylla ditt liv med ett mer positivt innehåll.

Vi ser som sagt “problemen” som symptom och i stället för att fokusera på symptomen så arbetar vi i stället med grundorsaken. Detta medför att effekten blir permanent.

Varför fungerar hypnos?

Hypnos och hypnoterapi grundar sig på att du försätts i en mental avslappning. Detta tillstånd är detsamma som tillståndet man befinner sig i mellan vakenhet och sömn. Denna mentala avslappning är väldigt djup och i detta sköna avslappnade tillstånd öppnas vägen till ditt undermedvetna utan blockeringar från ditt medvetna sinne. Det är just därför du i hypnos kan hitta grundorsaken till dina problem.  

Många försöker använda sitt medvetna och rationella sinne för att skapa förändring i sitt liv och tror att vi har full kontroll över oss själva. Om så hade varit fallet hade alla kunnat styra sina reaktioner och beteenden precis som de önskade. 

 

Det många inte vet är att det medvetna sinnet är vårt svagaste sinne och endast används 5% av vår vakna tid. 95% av dagen styrs vi av vårt undermedvetna sinne. 

Det undermedvetna är så pass snabbt att du inte hinner styra hur du ska agera. Enligt stamcellsforskaren och utvecklingsbiologen Bruce Lipton är det undermedvetna sinnet minst 1 000 000 gånger snabbare än det medvetna sinnet.

Våra undermedvetna program har lagts ned i vårt undermedvetna under vår livstid, främst barndomen. Det är våra undermedvetna program som styr våra reaktioner, beteenden och känslor. Starka känsloupplevelser och trauman visar sig ofta som fobier och rädslor eftersom det undermedvetna är till för att skydda oss och få oss att fungera. 

 

Det undermedvetna skiljer inte på rätt eller fel utan starka känsloupplevelser går rätt ner i det undermedvetna som emotionella laddningar, som vi instinktivt och omedvetet sedan agerar utifrån.

 

För att bli av med oönskade känslor och beteenden kan vi ta oss ner i hypnos och det undermedvetna. Där kan vi ladda ur de känslor som en gång lade grunden för just det programmet.

Det är just därför hypnos fungerar. 

Hur går hypnosen till?

När du kommer för en hypnossession kommer du först få lära känna mig och jag sätter dig in och för ett samtal kring vad hypnos är. Du får möjlighet att ställa frågor så att du känner dig helt trygg.

 

Att gå in i hypnos kan liknas vid en meditation där jag guidar dig in ett djupt avslappnat tillstånd.​ Denna mentala avslappning är väldigt skön.

 

Till skillnad från vad många tror är du hela tiden medveten om allt som händer, du kan på ett annat sätt uppleva dina tankar utan att vara i dem och du har en hög grad av kontroll i det som sker men utan det medvetna sinnets spärrar. Därför kan du i hypnosen hitta grundorsaken till dina problem.

 

Jag har länge utvecklat hypnos och effektiva sätt att ladda ur de emotionella låsningar och händelser som en gång lagt grunden för våra problem men också kraftfulla sätt att skapa det vi istället vill känna och ha i våra liv.

 

Problemen kan åtgärdas efter en enda hypnos men ofta krävs det flera sessioner. De allra flesta går från hypnosen som nya människor.

Vad säger andra?

"Jag har gjort hypnos flera gånger hos Kristove och varje session har jag blivit helt hjälpt med mitt problem. Det har varit fullständigt bortblåst efteråt. Jag har känt mig som en ny människa, fri från det som tidigare tyngt mig! Jag har gått med olika osäkerheter, jobbiga känslor, tankar och beteenden under hela mitt liv, och i samma stund som hypnosen är klar så har dessa helt försvunnit. Det är svårt att beskriva med ord hur mycket hypnoserna har betytt för mig, då de förändrat mitt liv något enormt."

                                            Linn Sahlberg

Mer information

ca 1,5 timme

1600 kr

Jag finns primärt tillgänglig i Kisa. Även Stockholm och Göteborg i perioder, mer information här.

Ja, jag vill uppleva ett nytt liv