KID - Kristove Inside Development AB

Bakgrund

KID startades 2016 av Kristove Sanchez Rueda. Kristove brinner för personlig utveckling och har under många år arbetat med känslor och det undermedvetna. Det finns stort fokus på arbete med känslor, beteenden och hur vi alltid behöver börja i oss själva och vilka vägar vi kan ta för att nå alla svar som vi har inom oss.  

Kristove är certifierad hypnotisör, diplomerad coach (ICF), massör, kvantfysisk practitioner, diplomerad mindfulnessinstruktör och utbildad inom NLP, EFT och MI. Utöver detta arbetar Kristove med frågor som berör kost och då främst olika beroenden framför allt sockerberoende.

 

Att alltid utveckla sig själv är en drivkraft och Kristove brinner för att se alla individers potential och få dem att dels hitta lugnet men också sin egen styrka och möjligheter till ett bättre liv.
Om du är intresserad av att också hitta och/eller utforska tystnad och stillhet assisterar KID dig i hur du kan utveckla detta vidare då detta har gjort att KID är där det nu är.


 

KID samarbetar med Solbackens Helhetshälsa och Leva Sockerfri kring sockerberoende och med andra aktörer inom området välmående för olika events såsom kurser, workshops m.m.

Vision

KID vill bidra till att skapa en bättre och hållbar värld där alla ges möjlighet att få höja sitt egna välmående, få till de förändringar man önskar och därigenom skapa det liv man vill leva.  KID vill också assistera och samarbeta med alla som önskar få sprida detta vidare till andra. KID har under flera år tagit fram ett unikt material med unika verktyg som kan göra just detta och dessa vill vi sprida till individer, grupper och företag.