Privatsession

Känner du att du vill ha hjälp med att komma vidare? Upplever du att du sitter fast eller vill hitta syftet med ditt liv? Vill du ha assistans med något viktigt område i ditt liv eller kanske bli av med fysisk eller emotionell smärta? Har du ett negativt beteende som du önskar bli av med?

Kristove assisterar dig med hur du vill leva - vill du överleva eller vill du få assistans med hur du kan skapa ditt liv? Utifrån där du är tillhandahåller han verktyg som kan hjälpa dig in i nuet, lugna stressen, rensa av det som håller dig tillbaka och visar hur dina tankar och känslor påverkar ditt nuvarande liv. 

Många vittnar om stora förändringar efter en session hos oss. Det finns flera olika ingångar och områden som just du kan välja på.

Läs nedan vad som erbjuds och hör av dig vid frågor. 

shutterstock_511277248.jpg

Hypnosterapi

I hypnos jobbar vi med viktproblem, ångest, fobier, stress, beroenden, sömnbesvär och smärtor bland mycket annat. Vi ser “problemen” som symptom och i stället för att fokusera på dem så arbetar vi i stället med grundorsaken. Effekten blir då permanent.

 

Hypnos grundar sig på att du försätts i en mental avslappning (tillståndet är detsamma som tillståndet man befinner sig i mellan vakenhet och sömn) och då jobbar vi direkt med ditt undermedvetna. En del tror att man förlorar kontrollen över sig själv, men tvärtom så får du en hög grad av kontroll men då utan det medvetna rationella och analytiska sinnet. Det är därför hypnos och hypnoterapi är så kraftfullt och skapar bestående och snabba förändringar.

freedom.jpeg

Self Mastery

En kraftfull utbildning med olika verktyg för att skapa en balans mellan kropp, sinne och själ. Utbildningen som hjälper dig skapa en medvetenhet kring det du upplever i ditt liv. Här ges du möjligheten att få möta ditt undermedvetna och dolda program som du agerar utifrån och sedan själv kunna skapa det liv du önskar leva.

 

Under denna utbildning får du tillgång till flera mycket kraftfulla tekniker och verktyg som du kan använda i din vardag (på dig själv eller i arbete med andra). Tekniker från områden såsom NLP, mindfulness, hypnos, coachning och kvantfysikens värld bland annat.

190450-131-527BAEF7.jpg

Kvantfysikens värld och kvantfyskiska medvetenhetstransformationer

Är du nyfiken på hur tankar och känslor skapar din verklighet och påverkar materia? Är du nyfiken på vetenskapliga förklaringar till andlighetens värld? Vet du hur kvantfysiska tekniker och principer kan skapa omedelbar förändring?

 

Inom kvantfysiken får du chansen att möta en ny värld av möjligheter och får lära dig nya sätt och får med dig flertalet verktyg kring hur frekvenser och energier kan skapa en ny verklighet, bestående transformationer samt höja dina vibrationer. 

bridge.jpeg

Coaching

Coaching är ett kraftfullt verktyg för att ta dig dit du vill komma. Det kan röra sig om att du får assistans med att ta beslut, ta dig vidare från något du sitter fast i, skapa mål eller helt enkelt när du vill komma vidare. 

iceberg.jpeg

NLP

NLP står för Neuro Lingvistisk Programmering. Kortfattat kan man uttrycka det som att NLP används för att utveckla vår medvetenhet om tankar, beteenden och språkmönster och då skapa strategier för att ta bättre beslut, skapa och utveckla relationer, starta och utveckla affärsverksamhet, inspirera och motivera sig själv och andra människor och skapa balans i livet.

Här tar vi oss an det undermedvetna som styr oss 95% av vår vakna tid och fokuserar på att ta bort våra begränsade övertygelser om oss själva, andra och världen. 

free.jpeg

EFT

Emotional Freedom Technique - kraftfull teknik som hjälper dig släppa begränsningar och släppa taget om det som håller dig tillbaka genom att bland annat använda sig av tryck och knackningar mot akupunkturpunkter.  

candle.jpg

Healing

Healing är ett effektivt sätt att sätta igång naturliga helande processer fysiska, spirituella eller emotionella. All healing utgår från att vi är energi och genom healingen når vi det renande 0-punktfältet. Vi erbjuder olika typer av healing som t.ex. kvantfysisk healing, energimassage och 5D Quantum healing.

Idea2.jpeg

Föreläsningar

Workshops

Vi erbjuder föreläsningar och workshops för privatpersoner, föreningar och företag antingen i våra lokaler eller så kommer vi till er. Vi har flera färdiga koncept utifrån de områden vi arbetar inom och som syns här på hemsidan, men tar även gärna fram förslag på upplägg i samråd med er. 

reach.jpeg

Sätta och uppnå mål

Kan det vara så att du vill mer med ditt liv men inte vet hur du ska komma dit? Kan det vara så att du har ett mål men inte uppnår det tillräckligt fort eller att det inte går precis som du vill? Hos KID kan vi snabbt och med enkla och kraftfulla metoder hjälpa dig uppnå dina mål.

candle.jpg

Massage med känslobearbetning

Visste du att känslor är starka kemiska reaktioner i vår kropp; och om de inte bearbetas kan de sätta sig som blockeringar och symptom på olika ställen i kroppen? Detta är en klassisk svensk massage där vi också använder oss av olika tekniker för att jobba med känslorna som orsakat fysiska besvär. Denna massage är inte bara klassiskt välgörande utan hjälper dig också frigöra dessa känslor och blockeringar.

detox.jpeg

Detox och leverrensning- hur gör jag?

Har du funderat på hur du kan må bättre med hjälp av din kost? Är du nyfiken på vad en detox skulle kunna göra för dig och hur den går till? Under en träff får du information om hur en 28-dagars basisk detox inklusive leverrensning går till. Vi går igenom steg för steg hur det går till och vad du behöver tänka på. Efter träffen vet du precis vad du behöver för att starta en helrensning av din fysiska kropp. 

Finns intresse kommer vi givetvis och har en föreläsning kring detox och leverrensning men även kring kost och kostens påverkan på känslor. 

16265955_420711768263678_531627246049789

Koppla av- lyxkur

Kom och prioritera en stund för dig själv. Du blir omhändertagen under en timma där du bara kan njuta. Du får först en ansiktsmask i lera. När masken är lagd får du en avslappnande handmassage. Efter ansiktsmasken avslutar vi med en ansiktsmassage.

flower.jpeg

Retreat

Retreat ordnar vi under en helg eller en förlängd helg. Fokus är på att komma ner i oss själva och hitta tillbaka till lugnet och tystnaden. Under en retreat får du uppleva meditationer, föreläsningar och kortare utflykter. En retreat kan kombineras med t.ex. en kurs i Self Mastery eller coachning.

Mat och logi ingår så det enda du behöver göra är att komma och vara dig själv. 

backpack.jpeg

Resor

Vi ordnar resor som inte bara är en yttre resa utan främst en inre resa. Vi tror att genom att göra en yttre resa och komma bort från våra dagliga rutiner kan vi skapa en optimal miljö för att i lugn och ro och i vackra omgivningar få möta oss själva. Innehållet i våra resor n utgår ifrån meditationer, föreläsningar och olika upplevelser ofta hämtat från eller kombinerat med någon av våra kurser i t.ex. Self Mastery. 

Tanken är att med vår assistans och verktyg ska du hitta din egna inre sanning och kunna skapa de förändringar som just du behöver . 

mindfulness.jpeg

Meditation och mindfulness

Vi anordnar meditationskvällar för de som mediterat mycket innan samt för nybörjare. Vi erbjuder meditationer av olika slag såsom meditation med mindfulness, muskelavslappning, 

inslag av NLP och ljudmeditation.

Vi arbetar med meditation och mental träning för barn och ungdomar. Vill du även lära dig meditera eller utvecklas vidare kan du boka in oss.