Testimonials

Sagt om coaching

Känner sådan tacksamhet och är helt tagen av hur mycket jag får lära mig om mig själv, om livet och hur jag kan skapa ett nytt liv! Tänker på alla kurser, böcker och föreläsningar jag plöjt om personlig och andlig utveckling och om hälsa och hur vi kan må bättre... och jämför med detta coachsamtalet jag nu haft... och jag har ALDRIG lärt mig så mycket som nu. Fylld av glädje och inspiration över hur lätt och glädjefullt det kan vara att skapa förändring i mitt liv. Supertaggad! Du är helt klart en skickligt intuitiv och oerhört klok coach och jag hade aldrig utvecklats så om jag inte värderat mig själv så och tagit mig denna tiden hos dig.

Om evenemanget Inre Spa

Jag var på evenemanget "Ett Inre Spa", en helg tillsammans med en grupp människor för att rensa av negativa tankar/känslor/minnen inombords och acceptera/släppa taget om dessa. Jag hade förväntningar om en helg där vi skulle få några behandlingar var och släppa på en del samt givetvis ha en fin/trevlig helg ihop av avkoppling och harmoni, men detta blev så mycket mer än så! Helgen var verkligen över mina förväntningar! Jag släppte på så mycket som suttit i mig sedan barndomen och vi blev alla ompysslade hela tiden, från att vi kom tills att vi åkte. Otroligt omhändertagande och fina värdar som tog hand om oss hela tiden, lagade fantastisk mat m.m. Underbara människor och stunder hela tiden. Otroligt tacksam över att jag fick vara med på denna helg!

Allmänt

Rekommenderar verkligen att besöka Kristove genom coaching eller att gå någon av hans kurser.

När man kommer till Kristove för att förstå och släppa taget om saker som låser en så möts man av en genuint varm människa som verkar helt i nuet. Med stort fokus hjälper han ens process att utvecklas vidare. Genom stort tålamod och värme så hittar vi grundproblemet/triggerpunkten till det som är orsaken till problemet, symtomen eller värken.

Att gå en kurs med Kristove innebär att hitta och få insikter om vad som uppstår i ens liv och varför vissa saker upprepat återkommer. Att lära sig enkla verktyg att lösa upp sånt som fastnat och som inte tillhör den genuina människa som man ursprungligen är.

Är så tacksam för alla dessa verktyg som hjälper mig vidare i vardagen och att de är så lätta att ta till och använda. Men också att jag vågat ta detta klivet för djupare förståelse om vem jag egentligen är, så att jag kan stå stadigt i mig själv i framtiden.