top of page

fre 23 aug.

|

Kristove Inside Development AB

En helg med sessioner

På efterfrågan skapar vi nu en helg med möjlighet att ge och ta av olika sessioner

En helg med sessioner
En helg med sessioner

Tid och plats

23 aug. 2024 18:00 CEST – 25 aug. 2024 13:00 CEST

Kristove Inside Development AB, Kungsvägen 79, 573 61 Sommen, Sverige

Om evenemanget

En helg med sessioner!

Tack för er önskan - nu gör vi det tillsammans!

Denna helgen går mer ut på att hänga med i sessioner, prata kring dem och få mer kunskap hur vi kan jobba med oss själva (och andra) i sessioner.

För att kunna anmäla dig till denna kurs behöver du ha gått, eller anmält dig till, alla sex steg i Self Mastery. Du behöver alltså inte vara certifierad eller ha gått Uppföljningen.

Vi startar på fredagen kl.18.00 och avslutar på söndagen kl.13.00, med möjlighet att äta medhavd lunch innan avfärd.

6st har möjlighet att boka sig till priset av 3 500kr (plus boende) och har då möjlighet till en timmas session under helgen inför gruppen. Övriga betalar 2 500kr (plus boende). Det finns också en biljett för 2500 kr där du står som reserv för session under helgen, och betalar isf 1000 kr extra under helgen om utrymme kommer att finnas.

Denna helgen går alltså mer ut på att uppleva  live-sessioner, prata kring dem och få mer kunskap hur vi kan jobba med oss själva (och andra) i sessioner. De som bokar sig för session kommer få ha med sig något dem vill jobba på, och vi kommer öppet inför gruppen nämna det som behövs för att alla ska kunna ta del av processen. Här behöver det inte vara en berättelse utan kan räcka med ex. “jag upplever mig otrygg i sällskapet av människor jag inte känner”, “jag vill jobba på min mamma som jag blir triggad av”, “jag vill kunna känna mer villkorslös kärlek”, “jag har varit med om en händelse som jag vill jobba ur”. Men kan vi också dela med oss av vissa detaljer så kan det vara positivt. Kristove kommer guida en och en framme på scen och samtidigt anteckna en del framför gruppen. Gruppen kommer hänga med på vad som sker för att sedan efter sessionen ha en dialog om hur det har upplevs, vad som skedde, vilka verktyg som användes osv.

Hoppas du har möjlighet att komma på denna spännande helg där du kan lära dig om hur vi kan pussla med verktygen för att skapa en session, men också hänga med och lösa upp under tiden vi arbetar på scenen.

Tid: Fredag kl.18.00 - söndag kl.13.00. 

Pris: 3 500kr för dis som önskar 1h session under helgen (begränsat antal platser), men möjlighet till några reservplateser. 2 500kr för övriga.

Inklusive te/kaffe och frukt.

För företag tillkommer moms på priset.

Pris boende tillkommer: Boende kan ordnas (begränsat antal platser) för 200kr/person/natt delat rum och 300kr/person/natt enkelrum som fås i mån av plats. 

Detta boende är begränsat och det är först till kvarn som gäller. Du fyller i det i nästkommande steg.

Finns ingen plats för boende kommer du få meddelande om det.

Tips på närliggande boende för dig som önskar det:

Boende i Sommen, ca. 1km från kursokalen:

Solhem. För kontakt: @sommen_solhem på Instagram eller direkt till Helena 072-3204306.

Lugnalandet. För kontakt: 0140-300 00. www.lugnalandet.se.

Sommens camping. För kontakt: 0140-300 07. www.sommenscamping.se.

Boende i Tranås, ca. 12km från Sommen:

Hotell Åberg Centralhotellet. Ligger ca. 300meter från Tranås station. Prisvärt boende där också parkering ingår (i mån av plats). Uppge vid bokning att du är på utbildning hos oss så får du 10% rabatt på din bokning. För kontakt: 0140-130 80. www.hotelaberg.se.

Mat: Vi rekommenderar att du förbereda mat hemma eller tar med något lättlagat som går att äta på plats. Du har hela tiden tillgång till fullt utrustat kök (inkl kyl, spis osv) - förutom micro. Dock går det väldigt bra att värma mat i ugnen. Rekommendation att ha färdiga portioner i glasformar för att kunna ställa in i ugnen.

50meter från huset finns en pizzeria och Mini Market, med vareirat utbud och öppettider. Det är 8km till Boxholm och 12km till Tranås där det finns rikligt med matbutiker, med generösa öppettider.

Hitta hit: Från Linköping till Sommen är det ca.6 mil med bil. Du tar dig smidigt hit med tåg/pendeln mellan Linköping station och Tranås station.

Från Jönköping till Sommen är det ca.8mil med bil. Du tar dig smidigt med tåg eller buss från Jönköping till Nässjö vidare mot Tranås.

Hämtning och lämningen för dig som åker kollektivt:

Fredag hämtning vid Tranås station kl.17.15.

Söndag lämning vid Tranås station. Avgång från kurshuset ca. kl.14.30 (ca.15min bilfärd)

Meddela med sms till Jannica när du önskar bli hämtad och lämnad. Gör detta senast måndagen 12/8, 070-2214077.

Avbokningsregler: Anmälan är bindande.

Anmälan och garanterad plats: Anmäl dig här i eventet.

Du kommer närmare inpå helgen få ett välkomstmail och en inbjudan till en sluten FB-grupp för just detta evenemang.

Ser fram emot att träffa dig!

Begränsat antal platser. 

Övrig info: Då vi hela tiden förändrar och förbättrar innehlållet i Self Mastery kan det därför vara så att vi nu använder nya eller uppdaterade verktyg som du som gått Self Mastery tidigare inte har tagit del av. 

Du kommer ändå att kunna ta till dig strategierna för hur vi arbetar, men vill du repetera eller ta del av verktygen hänvisar vi till repetition av det eller de stegen.

Vi kommer alltså under denna helg inte repetera eller gå igenom några verktyg från grunden. Ha därför gärna med dig din pärm.

Ta kontakt med Kristove om du undrar något på 070-74 80 417.

Varmt välkommen!

Hälsningar Kristove & Jannica

Biljetter

 • Pris inkl. session

  3 500,00 kr
  Skatt: Moms inkluderad
 • Pris exkl. session

  2 500,00 kr
  Skatt: Moms inkluderad
 • Pris exkl. session (reserv)

  Tillkommer 1000kr om möjlighet till session uppkommer, som betalas via swisch under helgen. Observera: Anmälan är bindande.

  2 500,00 kr
  Skatt: Moms inkluderad
 • Företag inkl. session

  4 375,00 kr
  Skatt: Moms inkluderad
 • Företag exkl. session

  3 125,00 kr
  Skatt: Moms inkluderad
 • Företag exkl. session (reserv)

  Tillkommer 1250kr om möjlighet till session uppkommer, som betalas via swisch under helgen. Observera: Anmälan är bindande.

  3 125,00 kr
  Skatt: Moms inkluderad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page