DSC_0757_edited.jpg

 

Under en session guidar jag dig till att hitta dina egna svar.  Jag använder en kraftfull kombination av intution och beprövade, trygga och enkla  men mycket kraftfulla verktyg. Jag hjälper dig att skapa en förändring i ditt liv som tar dig dit du vill.

 
När du prioriterar dig själv kommer du se dig själv växa och känna att du lever det liv du är ämnad för.

Vill du leva ditt liv utifrån den person du mest önskar vara? Då har du kommit rätt.

Vad innebär en session/coaching
med mig?

Hur jag jobbar

Under en coachsession jobbar jag med ditt medvetna och undermedvetna sinne.

Vi jobbar bland annat med din motivation, känslor och tankar med mycket fokus på att öka din medvetenhet kombinerat med arbete i ditt undermedvetna.

Planen är att du utifrån en session tar med dig insikter och verktyg för att kunna komma vidare, kunna förändra ditt liv om du vill och skapa det som du vill ha mer av.

Jag använder verktyg och strategier som är väl beprövade och kommer från olika områden såsom  coaching, hypnos, mindfulness, resiliens, NLP, KBT. Framför allt använder jag egna verktyg som skapar förändring i dina känslor och ditt undermedvetna sinne. Jag har under flera års arbete med mig själv men också med andra människor sett oerhört kraftfulla förändringar. 

Nyfiken på vilka möjligheter som kan finnas för just dig? Då är du varmt välkommen att boka en privatsession med mig där vi ses eller hörs via telefon/videochatt.

 

Jag finns tillgänglig med privata sessioner i Kisa och online. ​

IMG_0686.jpg

Sagt om coaching & Kristove

Känner sådan tacksamhet och är helt tagen av hur mycket jag får lära mig om mig själv, om livet och hur jag kan skapa ett nytt liv! Tänker på alla kurser, böcker och föreläsningar jag plöjt om personlig och andlig utveckling och om hälsa och hur vi kan må bättre... och jämför med detta coachsamtalet jag nu haft... och jag har ALDRIG lärt mig så mycket som nu. Fylld av glädje och inspiration över hur lätt och glädjefullt det kan vara att skapa förändring i mitt liv. Supertaggad! Du är helt klart en skickligt intuitiv och oerhört klok coach och jag hade aldrig utvecklats så om jag inte värderat mig själv så och tagit mig denna tiden hos dig.

Angelica Johansson