top of page

Minnesterapi

photos-256887_960_720.jpeg

Har du minnen som du ibland upplever att du tänker mycket på? Att du har svårt för att släppa en viss situation? 

Då är minnesterapi kraftfullt sätt att arbeta på. 

Vad innebär minnesterapi?

Denna session gör vi på distans och tiden är 60 minuter. 

Här arbetar vi med tekniker där du har möjlighet att släppa på gamla minnen.

För kanske har du med dig händelser som du tänker på men egentligen vill släppa?

Men det kanske inte är så lätt alla gånger att "bara sluta tänka på det"? 

I denna terapiform har du möjlighet att släppa på dessa - och då inte behöva tänka på dessa händelser, du behöver inte fly från dem och du behöver inte låtsas som de inte finns. 

 

Detta är en form av hypnosterapi.

 

Läs mer nedan för att få mer information om effekterna av denna terapiform. 

photo-1566806924653-730bc02389ff.jpeg
Tid:   60 min

Var :  Där du finns - vi arbetar på distans. 

Vad säger andra?

"Idag fick jag gåvan att göra en av Kristoves minnes övning med honom på 6-7 minuter. Resultatet blev att jag fick ett annat lugn, stillhet, trygghet i kroppen, jag fick mer energi. När det va klart kunde jag se/känna minnet som ett vykort och att vykortet kunde få stå framme. Känslan/upplevelsen av att det inte känns viktigt längre är så stort, går inte att beskriva med ord mer än värme och kärlek.

 

Innan vi började med arbetet läckte jag energi ifrån det här minnet dagligen och Kristove brukar köra med en skala från 0-10 och när det är 10 för mig så brukar jag ofta känna att för mig är det inte 10 utan 100% starkt och jag blev varm, svettig i händerna av tanken på minnet och känslorna som jag upplede.

 

Bara på 6-7 minuter från detta skapa ett harmoniskt vykort av minnet är magiskt."

//Åsa D

Vilken effekt blir det?

De som upplevt minnesterapi får oftast ett helt permanent resultat där de kan sluta tänka på de händelser som ofta kommit upp under dagarna och då med effekten att "varför ska jag tänka på det" och då inte uppleva de tidigare klistriga tankarna och känslor som funnits.

Om minnet tidigare var som en "verklighet" där minnesbilder och känslor kom upp direkt när de tänkte på det är det efteråt mer som ett blekt fotografi som de inte behöver tänka på.  

Ofta hinner vi med 1-3 minnen under en session, så du ska ha med en lista på 3-5 minnen som du upplever utmanande i ditt liv. 

Innan sessionen kommer du få mer praktisk information om hur det går till och vad du ska tänka på med din mobil, platta eller dator så du kan känna dig väl förberedd inför träffen. 

Här blir ofta omgående en väldigt lätt känsla efter sessionen. 

Skärmavbild 2021-11-16 kl. 15.14.03.png
bottom of page