top of page

tis 09 feb.

|

Webinar

Kostnadsfritt Webinar - Self Mastery- Extrainsatt

Välkommen på ett kostnadsfritt webinar där du får djupare information om utbildningen Self Mastery. Dessutom ingår också en kortare föreläsning om tankar, känslor och det undermedvetna. Self Mastery är utbildningen där du själv kan skapa förändring i ditt & andras liv med kraftfulla känsloverktyg.

Eventet är fullbokat. Skicka mail till info@kristove.se om du vill ha meddelande om nästa tillfälle.
Se andra evenemang
Kostnadsfritt Webinar - Self Mastery- Extrainsatt
Kostnadsfritt Webinar - Self Mastery- Extrainsatt

Tid och plats

09 feb. 2021 19:00 – 20:30

Webinar

Om evenemanget

Då efterfrågan blev stor sätter vi nu in en extra start av Self Mastery - med en liten grupp. Några platser finns kvar och därför kan du nu få information om Self Mastery under detta webinar. 

Så varmt välkommen på ett kostnadsfritt webinar där du dels får information om utbildningen Self Mastery där du också får en kortare föreläsning om tankar, känslor och det undermedvetna - och dessutom kan ställa frågor live. 

Utbildningen Self Mastery är där du får kunskap och förståelse för hur tankar, känslor och det undermedvetna kan fungera och hänger ihop. 

Där du också får handgripliga verktyg för att arbeta med dig själv - för att skapa och leva det liv du önskar. 

Allt detta tillsammans med likasinnade. 

Detta är alltså en information om på Self Mastery, inte utbildningen i sig. Själva utbildningen är förlagd till helger (fredag-söndag).

Så är du nyfiken på om detta kan vara något för dig?  

Varmt välkommen måndagen 30/11 kl 18.30. 

Du anmäler dig här på sidan (helt kostnadsfritt) och får då en länk som du sedan kan använda på måndag. Jag använder plattformen Zoom där du kan se och höra mig och du dessutom kan ställa frågor i en chatt. 

Åter igen - varmt välkommen! 

Dela detta evenemang

bottom of page