top of page

tis 02 nov.

|

Efter registrering får du ett mejl med info

Meditation ONLINE - Slappna av och skapa energi

Idag upplever väldigt många en stressig miljö vilket medför spänningar i kroppen - vilket ofta blir ett normaltillstånd. I denna meditation tränar vi på avslappning och skapar mer välmående. Läs mer i informationen vad denna meditation innebär.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Meditation ONLINE - Slappna av och skapa energi
Meditation ONLINE - Slappna av och skapa energi

Tid och plats

02 nov. 2021 19:30 – 20:45

Efter registrering får du ett mejl med info

Om evenemanget

Idag upplever väldigt många en stressig miljö vilket medför spänningar i kroppen - vilket ofta blir ett normaltillstånd. Och att känna sig avslappnad är något som för många känns lite onormalt. 

Dock är det så att när vi går och spänner oss får vi ofta fysiska symptom med smärtor och muskelknutar som bidrar till sämre cirkulation i kroppen. 

Kan låta lite roligt men därför kan det vara väldigt bra att träna på att slappna av, vänja sig vid det och bli mer medveten om när vi är spända - för att då agera och göra något åt det. 

Därför kommer vi i denna meditation att arbeta med avslappning, låta den fysiska kroppen vara som den är och också göra det i kombination med att träna att "låta saker vara och ske". Så dels kommer du lära känna din kropp ännu bättre, bli ännu mera medveten om det som sker hos dig men också skapa sätt att låta det vara som det är. 

Här arbetar vi inte med acceptans utan helt andra sätt för att låta saker vara som de är och då kunna återskapa mera energi i vardagen. 

Denna meditaion är online, alltså via din dator eller mobil. 

Pris 150kr 

Betalning sker med Paypal eller kort. Har du inte detta eller får problem skicka ett sms till mig på 0707480417 så löser vi det.

När du betalat får du direkt ett informationsmejl med allt du behöver veta.

Får du inget mejl så titta i skräpposten. Finns inget där så ta kontakt med mig. 

Begränsat antal platser. 

Ser fram emot en stund tillsammans med dig! 

Varmt välkommen! 

Hälsningar Kristove

Biljetter

  • Meditation online

    150,00 kr
    Skatt: Moms inkluderad
    Slutsåld

Detta evenemang är slutsålt

Dela detta evenemang

bottom of page