top of page

fre 16 okt.

|

Kristove Inside Development AB

Self Mastery 3

En fortsättningskurs där du får lära dig kraftfulla sätt att jobba mer med ditt undermedvetna sinne, mer fördjupat med dina känslor och tankar - och därigenom skapa ett nytt liv!

Detta evenemang är nu fullbokat. Välkommen att ringa Kristove för ev möjlig registrering 0707480417
Se andra evenemang
Self Mastery 3
Self Mastery 3

Tid och plats

16 okt. 2020 09:30 – 18 okt. 2020 16:30

Kristove Inside Development AB, Kalmarvägen 10, 590 38 Kisa, Sverige

Om evenemanget

Varmt välkommen på fördjupning i personlig utveckling där vi tar nästa kliv i utvecklingen av oss själva. 

Tredje nivån i Self Mastery handlar om vad vi konsumerar kemiskt och energimässigt. Detta innefattar både kost, känslor och tankar men också vår omgivning. 

  • En stor del i denna del är att du här har möjlighet att bli mera fri från din inre kritiker. En övning som vi avsätter en hel dag till.
  • Utbildningen handlar om energi - dels vad vi konsumerar för energi och vilken energi vi skapar i oss själva och andra. Några exempel är kost där mat är energi vi stoppar i oss. Vi kommer också djupdyka i vilken betydelse vår omgivning har för vår energi, och vad "äter" vi/konsumerar vi för energi därifrån? 
  • När det gäller våra tankar och våra känslor? Vilken energi "äter" vi där? Våra handlingar och dagliga aktiviteter, att röra på oss eller meditera?
  • Med andra ord kommer vi undersöka vad som händer i kroppen rent vetenskapligt och energimässigt. Hur påverkar det som vi på ett eller annat sätt tar in i vår kropp, energi från mat eller energi från vår omgivning i form av andra människor, våra tankar eller känslor? Och vilken verklighet skapas i oss, i vår kropp? Vilken verklighet skapas runt omkring oss? Om detta inte är gynnsam energi  - v ad kan vi då få för symptom?
  • Självklart kommer vi också som vanligt gå in på HUR vi kan förändra det vi konsumerar för att skapa det liv vi vill leva.  

Detta tillsammans med meditationer, mentala avslappning, möjlighet till yoga och andningsövningar. 

Förkunskaper krävs i form av att tidigare ha varit på kurs, retreat eller coaching med Kristove då detta är en fortsättningskurs. Ta kontakt med Kristove om du undrar på 0707 480 417.  

Pris: 4 500kr inklusive te/kaffe och frukt. Sista anmälningsdatum 22/7. 

Anmälan görs här via eventet därefter betalas anmälningsavgiften 800 SEK till swish 123 024 34 36. Märk inbetalningen med namn och "SM 3 okt".    

Observera att resterande belopp ska vara Kristove tillhanda 26/9.

Om boende önskas tillkommer kostnad för det. 

Övernattning och önskemål av boendet bokas via mail till info@kristove.se  

För mera information ta kontakt med Kristove tel 0707 480 417 eller mejl info@kristove.se 

Varma hälsningar 

Kristove

KID - Kristove Inside Development AB

Dela detta evenemang

bottom of page