top of page

fre 11 juni

|

Kristove Inside Development AB

Self Mastery 3 jun -21

En fortsättning där du får lära dig kraftfulla sätt att jobba mer med ditt undermedvetna sinne, mer fördjupat med dina känslor, tankar & beteenden - och därigenom skapa ett nytt liv!

Registrering är stängd, ta kontakt med Kristove för mera info.
Se andra evenemang
Self Mastery 3 jun -21
Self Mastery 3 jun -21

Tid och plats

11 juni 2021 09:30 – 13 juni 2021 16:00

Kristove Inside Development AB, Kalmarvägen 10, 590 38 Kisa, Sverige

Om evenemanget

Self Mastery är ett fantastiskt tillfälle att få uppleva kraften i det inre. Allt med fokus på det inre med insikter och med hjälp av olika övningar såsom känsloarbete, mindfulness, meditation och olika andra övningar för att lösa upp, bli friare och mer kunna leva det liv som du önskar. Detta anordnas och hålls av Kristove Sanchez Rueda.

Här får du skapa förändring i ditt liv utifrån det undermedvetna och dina känslor.

Varmt välkommen på fördjupning i personlig utveckling där vi tar nästa kliv i utvecklingen av oss själva.

Tredje nivån i Self Mastery handlar om vad vi konsumerar kemiskt och energimässigt. Detta innefattar både kost, känslor och tankar men också vår omgivning.

  • Denna del handlar om energi - dels vad vi konsumerar för energi och vilken energi vi skapar i oss själva och andra. Några exempel är kost där mat är energi vi stoppar i oss. Vi kommer också djupdyka i vilken betydelse vår omgivning har för vår energi, och vad "äter" vi/konsumerar vi för energi därifrån?
  • När det gäller våra tankar och våra känslor? Vilken energi "äter" vi där? Våra handlingar och dagliga aktiviteter, att röra på oss eller meditera?
  • Med andra ord kommer vi undersöka vad som händer i kroppen rent vetenskapligt och energimässigt. Hur påverkar det som vi på ett eller annat sätt tar in i vår kropp, energi från mat eller energi från vår omgivning i form av andra människor, våra tankar eller känslor? Och vilken verklighet skapas i oss, i vår kropp? Vilken verklighet skapas runt omkring oss? Om detta inte är gynnsam energi  - v ad kan vi då få för symptom?
  • Vi kommer också arbeta med den "inre kritikern". 
  • Självklart kommer vi också som vanligt gå in på HUR vi kan förändra det vi konsumerar för att skapa det liv vi vill leva.

Detta med känsloövningar, meditationer, mental avslappning och andra övningar.

Välkommen på en helg som tar dig dit du vill vara och närmre ditt livsmål.

Förkunskaper krävs i form av att tidigare ha varit på kurs, retreat eller coaching med Kristove då detta är en fortsättning. Ta kontakt med Kristove om du undrar på 0707 480 417.

Pris: 4 500kr inklusive te/kaffe och frukt. Sista anmälningsdatum 20/5

Anmälan görs här via eventet därefter betalas kursavgiften 4 500 SEK till swish 123 024 34 36. Märk inbetalningen med namn och "SM 3 jun".

Övernattning går att köpa till med begränsat antal platser för 150 kr/natt för flerbäddsrum och 250 kr för enkelrum, exkl frukost och sänglinne. Enkelrum endast i mån av plats. 

Varmt välkommen!

Hälsningar Kristove

KID - Kristove Inside Development AB

Dela detta evenemang

bottom of page