top of page

fre 19 mars

|

Kristove Inside Development AB

Self Mastery 4 mars -21

En fortsättning där du får lära dig kraftfulla sätt att jobba mer med ditt undermedvetna sinne, mer fördjupat med dina känslor och tankar - och därigenom skapa ett nytt liv!

Registrering är stängd, ta kontakt med Kristove för mera info.
Se andra evenemang
Self Mastery 4 mars -21
Self Mastery 4 mars -21

Tid och plats

19 mars 2021 09:30 – 21 mars 2021 16:30

Kristove Inside Development AB, Kalmarvägen 10, 590 38 Kisa, Sverige

Om evenemanget

Self Mastery är ett fantastiskt tillfälle att få uppleva kraften i det inre. Allt med fokus på det inre med insikter och med hjälp av olika övningar såsom känsloarbete, mindfulness, meditation och olika andra övningar för att lösa upp, bli friare och mera kunna leva det liv som du önskar. Detta anordnas och hålls av Kristove Sanchez Rueda.

Här får du skapa förändring i ditt liv utifrån det undermedvetna och dina känslor.

Fjärde nivån i Self Mastery handlar mer om hur vi kan öka vår medvetenhet kring det undermedvetna, hur det styr oss och hur vi kan åstadkomma permanenta förändringar.

Här berör vi hur vi kan komma vidare med självcoaching, fördjupad förståelse av vad som håller oss tillbaka och vad som kan ta oss vidare. Här får du fördjupad kunskap i kvantfysil, placebo, nocebo samt attraktionslagen. Hur fungerar attachment och hur påverkar den oss dagligen. Vilken verklighet skapas runt omkring oss utifrån allt detta?

Självklart kommer vi också som vanligt gå in på HUR vi kan förändra det vi önskar samt skapa det liv vi vill leva.

Detta med meditationer, mentala avslappning, möjlighet till yoga och en mängd med andra övningar.

Välkommen på en kurs som tar dig dit du vill vara och närmre ditt livsmål.

Förkunskaper krävs i form av att tidigare ha varit på kurs, retreat eller coaching med Kristove då detta är en fortsättning. Ta kontakt med Kristove om du undrar på 0707 480 417.

Pris: 4 500kr inklusive te/kaffe och frukt. Sista anmälningsdatum 10/3

Anmälan görs här via eventet därefter betalas anmälningsavgiften 800 SEK till swish 123 024 34 36. Märk inbetalningen med namn och "SM 4 mars".

Observera att resterande belopp ska vara Kristove tillhanda 1/3.

Övernattning går att köpa till med begränsat antal platser för 150 kr/natt för flerbäddsrum och 250 kr för enkelrum, exkl frukost och sänglinne. Enkelrum endast i mån av plats. 

Varmt välkommen!

Hälsningar Kristove

KID - Kristove Inside Development AB

Dela detta evenemang

bottom of page