top of page

fre 26 apr.

|

Möjligheternas hus

Uppföljning Self Mastery - april 2024

Uppföljning för dig som gått alla sex stegen i Self Mastery. Nu är det dags att mera ta klivet in att skapa dom känslor vi önskar. Vi går från att tidigare rensat av det gamla till att nu och framåt istället ännu mera skapa!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Uppföljning Self Mastery - april 2024
Uppföljning Self Mastery - april 2024

Tid och plats

26 apr. 2024 09:00 – 28 apr. 2024 14:30

Möjligheternas hus, Kungsvägen 79, 573 61 Sommen, Sverige

Om evenemanget

Uppföljning för dig som gått alla sex stegen i Self Mastery.

Nu är det dags att mera ta klivet in att skapa dom känslor vi önskar. Vi går från att tidigare rensat av det gamla till att nu och framåt istället ännu mera skapa!

Efter stor efterfrågan har vi nu möjlighet att presentera en uppföljning på Self Mastery för dig som gått alla sex stegen.

Som ni vet uppdaterar vi kurserna hela tiden, vilket gör att den ena aldrig är dem andra lik.

Under helgen kommer vi bl.a titta närmare på:

- Gestaltterapi där vi använder vissa delar av ursprunglig gestaltterapi anpassat till Self Mastery-tänk. För att skapa frihet hos oss själva men också hos andra. Har du velat hjälpa andra, här kommer du få svar på hur du kan göra.

- "Bak och framvända lagen". En variant av atrraktionslagen. Detta för att skapa det du önskar på ännu fler områdenden i livet. Hur kan du lättare skapa det liv som du önskar - viktiga faktorer att vara medveten om.

- Minnen - har du minnen som tynger ner dig? Här får du tekniker för att bli helt fri ifrån dem. 

- Sömn - friheten i livet över att ha sovit gott natt efter natt. Här går vi mer in och skapar möjligheter för det. I detta ingår också hur du kan påverka och förändra dina drömmar.

- Trygghet - en så viktig faktor för ett finare och lättare liv med ännu mera möjligheter.

- Personligheter. "Jag är sådan", "Du är sådan", "Jag har alltid varit sådan". Kanske går det att förändra, och vad kan det isf innebära för dig?

- Har, eller har du haft, speciella personlighetstyper runt omkring dig som du egentligen inte önskar? Hur kan du framöver ändra på detta och ist dra till dig personer som du istället önskar.

- Vi fortsätter att meditera.

Som tidigare - med fokus på det inre med insikter och känsloarbete med hjälp av olika övningar, verktyg, delningar och diskussionr för att lösa upp, bli friare och mer kunna leva det liv som du önskar.

Så varmt välkommen!

I det du är - precis som du är.

Tid: Fredag kl 9.00-(ca)21.00, lördag kl 8.30-(ca)21.00, söndag kl 08.30-14.30 (rekommendation: avsluta inte tidigare).

Du har möjlighet att komma redan på torsdagsskvällen så du är mer utvilad till helgen. Du kan då checka in mellan kl. 20.00-21.30.

Pris: Pris 4995kr. Pris från och med 12/4 5895kr. Detta för 3 heldagar inklusive te/kaffe, frukt och material. För företag tillkommer moms på priset.

Friskvårdsbidrag: Skatteverket anser att detta kan användas som friskvård, beroende på arbetsgivarens policy. Fråga därför alltid din arbetsgivare först, om du önskar använda friskvård. Vill du ha i skrift vad som står på kvittot, hör av dig till oss.

Pris boende tillkommer: Boende kan ordnas (begränsat antal platser) för 200kr/person/natt delat rum och 300kr/person/natt enkelrum som fås i mån av plats. Du tar själv med sängkläder (kudde och täcke finns).

Detta boende är begränsat och det är först till kvarn som gäller. Du fyller i det i nästkommande steg.

Finns ingen plats för boende kommer du få meddelande om det.

Tips på närliggande boende för dig som önskar det:

Boende i Sommen, ca. 1km från kursokalen:

Solhem. För kontakt: @sommen_solhem på Instagram eller direkt till Helena 072-3204306.

Lugnalandet. För kontakt: 0140-300 00. www.lugnalandet.se.

Sommens camping. För kontakt: 0140-300 07. www.sommenscamping.se.

Boende i Tranås, ca. 12km från Sommen:

Hotell Åberg Centralhotellet. Ligger ca. 300meter från Tranås station. Prisvärt boende där också parkering ingår (i mån av plats). Uppge vid bokning att du är på utbildning hos oss så får du 10% rabatt på din bokning. För kontakt: 0140-130 80. www.hotelaberg.se.

Mat och raster: Om du vill kan du förbereda mat hemma eller ta.med något lättlagat som går att äta på plats eller där du bor. Du har hela tiden tillgång till fullt utrustat kök (inkl kyl, spis osv) - förutom micro. Dock går det väldigt bra att värma mat i ugnen. Rekommendation att ha färdiga portioner i glasformar för att kunna ställa in i ugnen.

På fredagen och lördagen har vi lunch 60-90min och på söndagen 60min lunch. På fredagskvällen och lördagskvällen har vi 60min middag.

Däremellan har vi gott om bensträckare, ofta varje timma.

50meter från huset finns en pizzeria och Mini Market, med vareirat utbud och öppettider. Det är 8km till Boxholm och 12km till Tranås där det finns rikligt med matbutiker, med generösa öppettider.

Hitta hit: Från Linköping till Sommen är det ca.6 mil med bil. Du tar dig smidigt hit med tåg/pendeln mellan Linköping station och Tranås station.

Från Jönköping till Sommen är det ca.8mil med bil. Du tar dig smidigt med tåg eller buss från Jönköping till Nässjö vidare mot Tranås.

Hämtning och lämningen för dig som åker kollektivt:

Torsdag hämtning vid Tranås station kl.20.10.

Fredag hämtning vid Tranås station kl.8.10.

Söndag lämning vid Tranås station. Avgång från kurshuset ca. kl.15.00 (ca.15min bilfärd)

Meddela med sms till Jannica när du önskar bli hämtad och lämnad. Gör detta senast måndagen innan kursstart, 070-2214077.

Avbokningsregler: Anmälan är bindande. Du kan överlåta din plats till annan person vid sjukdom eller förhinder.

Anmälan och garanterad plats: Anmäl dig här i eventet.

Repetera Self Masternica för anmälan.y: Då många ser det värdefullt att uppdatera kunskaperna kan du välja att du repetera (gå om) Self Mastery till halva kurspriset (i mån av plats), ta då först kontakt med Kristove eller Jannica

Varmt välkommen!

Hälsningar Kristove & Jannica

Biljetter

 • Biljett

  Varmt välkommen!

  4 995,00 kr
  Skatt: Moms inkluderad
  Försäljning avslutad
 • Biljett företag

  Varmt välkommen!

  6 295,00 kr
  Skatt: Moms inkluderad
  Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page