top of page

fre 27 okt.

|

Kristove Inside Development AB

Uppföljning Self Mastery - oktober 2023

Uppföljning för dig som gått alla sex stegen i Self Mastery. Nu är det dags att mera ta klivet in att skapa dom känslor vi önskar. Vi går från att tidigare rensat av det gamla till att nu och framåt istället ännu mera skapa!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Uppföljning Self Mastery - oktober 2023
Uppföljning Self Mastery - oktober 2023

Tid och plats

27 okt. 2023 09:00 – 29 okt. 2023 14:30

Kristove Inside Development AB, Kalmarvägen 10, 590 38 Kisa, Sverige

Om evenemanget

Uppföljning för dig som gått alla sex stegen i Self Mastery.

Nu är det dags att mera ta klivet in att skapa dom känslor vi önskar. Vi går från att tidigare rensat av det gamla till att nu och framåt istället ännu mera skapa!

Efter stor efterfrågan har vi nu möjlighet att presentera en uppföljning på Self Mastery för dig som gått alla sex stegen.

Som ni vet uppdaterar vi kurserna hela tiden, vilket gör att den ena aldrig är dem andra lik.

Under helgen kommer vi bl.a titta närmare på:

- Gestaltterapi där vi använder vissa delar av ursprunglig gestaltterapi anpassat till Self Mastery-tänk. För att skapa frihet hos oss själva men också hos andra. Har du velat hjälpa andra, här kommer du få svar på hur du kan göra.

- "Bak och framvända lagen". En variant av atrraktionslagen. Detta för att skapa det du önskar på ännu fler områdenden i livet. Hur kan du lättare skapa det liv som du önskar - viktiga faktorer att vara medveten om.

- Minnen - har du minnen som tynger ner dig? Här får du tekniker för att bli helt fri ifrån dem. 

- Sömn - friheten i livet över att ha sovit gott natt efter natt. Här går vi mer in och skapar möjligheter för det. I detta ingår också hur du kan påverka och förändra dina drömmar.

- Trygghet - en så viktig faktor för ett finare och lättare liv med ännu mera möjligheter.

- Personligheter. "Jag är sådan", "Du är sådan", "Jag har alltid varit sådan". Kanske går det att förändra, och vad kan det isf innebära för dig?

- Har, eller har du haft, speciella personlighetstyper runt omkring dig som du egentligen inte önskar? Hur kan du framöver ändra på detta och ist dra till dig personer som du istället önskar.

- Vi fortsätter att meditera.

Som tidigare - med fokus på det inre med insikter och känsloarbete med hjälp av olika övningar, verktyg, delningar och diskussionr för att lösa upp, bli friare och mer kunna leva det liv som du önskar.

Så varmt välkommen!

I det du är - precis som du är.

Tid: Fredag kl 9.00-(ca)21.00, lördag kl 8.30-(ca)21.00, söndag kl 08.30-14.30 (rekommendation: avsluta inte tidigare).

Du har möjlighet att komma redan på torsdagsskvällen så du är mer utvilad till helgen. Du kan då checka in mellan kl. 20.00-21.30.

Pris: Pris 4995kr. Pris från och med 27/11 5895kr. Detta för 3 heldagar inklusive te/kaffe, frukt och material. För företag tillkommer moms på priset.

Pris boende tillkommer: Boende kan ordnas (begränsat antal platser) för 200kr/person/natt delat rum och 300kr/person/natt enkelrum som fås i mån av plats. Du tar själv med sängkläder (kudde och täcke finns).

Detta boende är begränsat och det är först till kvarn som gäller.

Finns ingen plats för boende kommer du få meddelande om det och då också få tips på närliggande boenden.

Mat och raster: Om du vill kan du förbereda mat hemma eller ta med något lättlagat som går att äta på plats eller där du bor. Du har hela tiden tillgång till fullt utrustat kök (inkl kyl, spis osv) - förutom micro. Dock går det väldigt bra att värma mat i ugnen. Rekommendation att ha färdiga portioner i glasformar för att kunna ställa in i ugnen.  Lunchrestauranger och butiker finns inom promenadavstånd om du istället vill köpa mat.

På fredagen och lördagen har vi lunch 60-90min och på söndagen 60min lunch. På fredgaskvällen och lördagskvällen har vi 60min middag.

Däremellan har vi gott om bensträckare, ofta varje timma.

Friskvårdsbidrag: Skatteverket anser att detta kan användas som friskvård, beroende på arbetsgivarens policy. Fråga därför alltid din arbetsgivare först, om du önskar använda friskvård. Vill du ha i skrift vad som står på kvittot, hör av dig till oss.

Hitta hit: Från Linköping till Kisa är det knappt 6 mil. Du tar dig smidigt med buss eller tåg mellan Linköping station och Kisa station. Från Kisa station till Kalmarvägen 10 där utbildningen äger rum, är det ca.450 meter gångväg.

Väljer du att bo på Kisa Wärdshus är det ca. 150 meter till Kalmarvägen 10.

Avbokningsregler: Anmälan är bindande. Du kan överlåta din plats till annan person vid sjukdom eller förhinder.

Anmälan och garanterad plats: Anmäl dig här i eventet.

Repetera Self Masternica för anmälan.y: Då många ser det värdefullt att uppdatera kunskaperna kan du välja att du repetera (gå om) Self Mastery till halva kurspriset (i mån av plats), ta då först kontakt med Kristove eller Jannica

Varmt välkommen!

Hälsningar Kristove & Jannica

Biljetter

 • Biljett

  Varmt välkommen!

  4 995,00 kr
  Skatt: Moms inkluderad
  Slutsåld
 • Biljett företag

  Varmt välkommen!

  6 295,00 kr
  Skatt: Moms inkluderad
  Slutsåld

Detta evenemang är slutsålt

Dela detta evenemang

bottom of page