top of page

Self Mastery

Nästa start:

Self Mastery 1

30 november - 2 december

4995 kr

(exkl boende)

Klicka här för att komma

till events

Om du vill lära dig massor om dig själv och din kropp och hur du på ett helt nytt sätt (med flera effektfulla och konkreta verktyg som du enkelt kan använda i vardagen) kan må ännu bättre och få mer frid och balans i livet då ska du gå denna kurs! Jag lovar att du inte kommer att ångra dig för en sekund - det är en magisk kurs!

Andrea

Self Mastery är en kraftfull utbildning där du får skapa förändring i ditt liv utifrån det undermedvetna och dina känslor. Vi arbetar också med medvetenhet i det medvetna sinnet men utgår alltid ifrån det undermedvetna så att vi kan skapa en bestående förändring så att vi mår mycket bättre.  Du får lära dig hur ditt undermedvetna styr dig och hur du kan hantera känslor och tankar och inte fastna i dem - och utifrån den medvetenheten skapa det liv som du vill leva. Du får också lära dig grunder och fördjupning i kvantfysik, hur den kan påverka ditt liv och din vardag.

 

Du får lära dig hur du aktivt kan arbeta med ditt undermedvetna där så många gamla beteenden och känslor sitter som programmeringar som bromsar oss till att leva vårt liv fullt ut. Vi arbetar också på ett djupare plan med energier - hur vi kan påverkas av vår omgivning och hur vi kan göra här för att må ännu bättre. Här får du lära dig bygga din inre styrka, en resiliens men också lära dig om kroppens och hjärnans kemi för att på helt nya sätt att skapa förändringar.

 

Utbildningen baseras på utvalda delar utifrån medvetenhet, coaching, healing, hypnos, kvantfysik, NLP, mindfulness, kost, resiliens och meditation. 

 

Self Mastery består av teoretiska pass mixade med praktiska övningar, prova-på och inlärning av kraftfulla verktyg. Du erbjuds också dagliga meditationer, mindfulness och andra övningar.

Det du får uppleva är förändring och du får med dig en högre medvetenhet om hur du med den medvetenheten och med praktiska verktyg därifrån kan skapa ett liv som du alltid önskat.

DSC_0634.JPG

Arrangeras och leds av

Kristove

Sanchez Rueda 

Du erbjuds följande under kursen:

  • Få tillgång till och lära dig hantera oerhört kraftfulla men enkla vägar för att hantera och transformera om känslor, lugna tankarna, samt hantera och transformera om oönskade tankar och beteenden.

  • Kunskaper i känslornas och tankarnas kemi samt hjärnans och kroppens biologi

  • Hur energier påverkar dig, ditt humör och ditt välmående och hur energier påverkas av och även påverkar din omgivning 

  • Mer kunskap om hur kosten och omgivningen påverkar dina tankar och känslor och hur du själv kan arbeta med detta

  • Stress, prestation och återhämtning - vad säger vetenskapen kring hur detta påverkar oss och lär dig hur du själv bäst kan och vill hantera detta

  • Hur du kan bli arkitekt i ditt egna liv på ett fördjupat plan samt fördjupade kunskaper kring attraktionslagen

  • Kunskaper kring kvantfysik - olika vetenskapliga kvantfysiska principer samt hur dessa påverkar dig i vardagen

  • Hur du kan skapa nya möjligheter och ett nytt liv utifrån bl.a. kvantfysiska principer och olika verktyg från olika områden såsom hypnos, coaching, healing, kvantfysik, NLP, mindfulness, kost, resiliens, medvetenhet och meditation.

  • Få arbeta med enkla men kraftfulla verktyg så du kan lära dig hantera dina tankar, dina känslor, dina energier och ditt välmående

  • Hypnotiska tillstånd & självhypnos - vad kan det vara och kopplingar till hjärnan

Vad är då allt detta? Jo detta och mycket mer får du bl.a. veta under utbildningen.

Vill du höra  deltagarnas egna ord?
Self Mastery

Känslan är wow helt fantastiskt!  Jag har möjlighet att hålla kvar det inre lugnet även då livet vissa dagar känns tufft! Kroppsligt har jag sedan del 1 lyckats att tappa 10 kg, lyckats att träna 5 pass i veckan, relationer har blivit starkare pga att jag är mer närvarande och inte hela tiden på språng, jag har tagit situationer som tidigare varit tuffa med en ny ingång och med ett oerhört lugn!

Vad säger deltagare?

Image by Joshua Earle

Känslan är wow helt fantastiskt!

Att få komma hem till dig och ändå inte känna att man är en gäst utan en viktig del av helheten är så värdefullt! 

Mycket bra verktyg och samtal som gav hopp och styrka! Balansen mellan övningar, verktyg, reflektioner, kunskap som delas och förtroende för att vi som deltar kan göra detta är ovärdeligt och skapar trygghet till förändring! Att få kunskaper som man kan använda i vardagen.

Missförstå mig rätt men då du leder oss framåt finns det inga pekpinnar eller känslan av att du kan ALLT utan att ständigt är i utveckling och kunskapssökande! Detta gör att jag känner mig trygg och tar bort min rädsla av att bli lurad!

"Steg 1 har gett mig en så oerhörd styrka som ger mig möjlighet att förändra lite varje dag utan att det känns övermäktigt! Det har skapat ett lugn hos mig som känns mycket bra. Jag har möjlighet att hålla kvar det inre lugnet även då livet vissa dagar känns tufft!

 

Kroppsligt har jag sedan del 1 lyckats att tappa 10 kg, lyckats att träna 5 pass i veckan, relationer har blivit starkare pga att jag är mer närvarande och inte hela tiden på språng, jag har tagit situationer som tidigare varit tuffa med en ny ingång och med ett oerhört lugn! Jag har ofta oerhört ont i min kropp och det äter sig in i huvudet men de senaste veckorna har jag kunnat omvandla sorgen i värken till något som jag tar med lugn och nyfikenhet och jag ger kroppen chans till återhämtning!

 

Min största trygghet är att jag kan få stöd om jag faller ur mina nya vanor, och finns bara ett telefonsamtal bort! Hela min omgivning känner av förändringen och samma vecka som steg 1 fick jag ett ”erbjudande” till 50% sjukskrivning och nya mediciner. Detta var lockande då jag kroppsligt och själsligt inte orkade med all värk! Men efter steg 1 är detta inte längre ett alternativ då jag i dag gör förändringar som ger mig kraft!"

//Madeleine Griph

"Att gå kurs i self mastery har verkligen bidragit till en medvetandehöjning och flera insikter kring mig själv, mina beteenden, tankar och känslor. Största resultatet för mig har blivit att jag äntligen börjat prioritera tid med mig själv från en kärleksfull plats istället för att ständigt söka kickar utanför mig själv och gå på högvarv. Jag skulle vilja påstå att jag är mer balanserad och i större utsträckning närvarande och uppmärksam på mig själv och andra i syfte att göra gott och agera från en ren plats i mitt inre."

//Johanna Dahlbäck

"Jag får många frågor av människor jag i dag träffar - hur jag hamnade på Self Mastery i Kisa för snart tio månader sedan - och det är så fint att se denna nyfikenhet, att kanske även du med enkla verktyg vill må bättre - för tänk när även Du vet ”hur” Du ska göra😍
När jag och en vän❤️ i mars klickade in oss på Kristove Sanchez Rueda sida och såg att han just satt in en extrainsatt kursstart för Self Mastery 1 under påsken så bestämde vi oss snabbt för att anmäla oss. Jag hade egentligen ingen aning om va detta innebar, jag visste inte vem Kristove var, vad han höll på med osv😉 Däremot kände jag direkt att ”detta är något för mig” - och varför vänta?!
Vi kom till Kisa på fredagsmorgonen, bilen va fullpackad med sängkläder, mjukiskläder och matlådor - och två glada personer som kände att de va på topp i livet😃 Vi kliver in i huset i Kisa, möts av en lugn man som hälsar oss välkomna och utryckte att ”ni som åkt så långt” (nja…han hade inte riktigt koll på var Tranås låg😅). Lugnet som direkt infinner sig i huset i Kisa är magiskt, och jag vet att vi är många som känner så🙏
Vi blir tilldelade ett mysigt sovrum. Sen visas vi in i salen, får plocka till oss kuddar/filtar och vad vi vill sitta på. Kristove kör igång, utan att vi presenterar oss, utan att vi behöver känna oss det minsta nervösa. Han förklarar att här delar vi inga stories eller outar oss…och visst tänker man lätt då ”men hur ska det då fungera?”. Han drar igång - och jag känner direkt ”wow”🙌🙏! Däremot så kände ju jag och min vän att vi va ju på topp i livet😅…så vad kunde bli bättre🤪? Kan säga att vi ganska snabbt förstod att detta va ju bara början till det fantastiska liv vi har möjlighet att skapa genom oss själva😉🙏❤️
När jag kom hem på söndagskvällen började jag göra förändringar. Små förändringar som gjorde stor betydelse i vardagen…
Och eftersom jag kände att det snabbt och enkelt (betyder inte att det är lätt) gick att må bättre och bättre genom att arbeta med mig själv, med hjälp av de verktyg jag fick med mig från Self Mastery 1 så ville jag ju fortsätta. Så redan två veckor senare hoppade jag på Self Mastery 2. Ännu fler verktyg, ännu mer veta ”hur”. Och jag är så otroligt glad och tacksam att jag fullföljt dessa utbildningar, och att jag - genom att ge mig själv ett bättre välmående - också ger denna gåvan till mina barn❤️
Så vad gör vi på Self Mastery😃 Vi jobbar med  personlig utveckling genom känslor, tankar, beteende, förlåtelse, tacksamhet, minnesterapi, kvantfysik, vanor, attraktionslagen, självkänsla, meditation bla. Enkla och effektiva verktyg.
Vill du ha en förändring så är det du själv som måste göra den!
Väcker detta en nyfikenhet hos dig? Då rekommenderar jag dig att gå in på www.Kristove.se där du får mer information om den extrainsatta kursstart i januari (då den andra snabbt blev fullbokad) - en julklapp till dig själv kanske🎁? Tänk på att du kan använda ditt friskvårdsbidrag). Du avgör själv hur många steg du vill gå efterhand.
Jag skulle kunna skriva så mycket mer, och kanske gör jag det senare. Men idag stannar jag här😃
Fortsätt ställ era frågor här eller via pm - det finns inga dumma frågor🙌 Ibland dröjer mina svar…men det är också något jag jobbat på - att jag inte behöver svara direkt😉
Känner Tacksamhet🙏❤️"

//Jannica E

bottom of page